Звездите на “Пайнер” Ви очакват в “Арена Армеец”

Звездите на “Пайнер” Ви очакват в “Арена Армеец”

Най-обичаните и популярни български изпълнители на 4 декември очакват своите почитатели и приятели на телевизия “Планета” в зала “Арена Армеец” – София. Концертът е посветен на 17-я рожден ден на медията и се очертава като едно от големите музикални събития в края на годината. Повече от 25 изпълнители ще видим на бляскавата сцена, а това гарантира, че шоуто ще бъде наистина запомнящо се. Концертът започва точно в 19.00 часа, но за да се чувствате приятно и спокойно, и да изживеете най-пълно емоцията, която ще Ви предложим, трябва навреме да заемете своите места в залата.

Вратите на “Арена Армеец” ще бъдат отворени за влизане на публиката след 17.30 часа, а поради засилените мерки за сигурност Ви напомняме, че не трябва да носите обемисти чанти, раници и пакети, както и с бутилки, флакони, парфюми, хранителни продукти, режещи и остри предмети, огледала, средства за самозащита.
Ако нямате навършени 18 години, трябва да бъдете с придружител, който да представи попълнена и подписана Декларация /в два екземпляра/ от него в качеството си на родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето. Това е мярка, съобразена със законодателните разпоредби в България, а самата Декларация може да изтеглите от тук. Билети за концерта все още се налични в мрежата на eventim.bg. Подарете си празнично настроение със звездите на музикална компания “Пайнер” и концерта “17 години телевизия “Планета”.

КАТЕГОРИИ