Звездите на “Пайнер” празнуват Петровден

Звездите на “Пайнер” празнуват Петровден

На 29 юни отбелязваме паметта на първоапостолите Петър и Павел. Вярва се, че св. Петър е райски ключар и пазител на райската градина, а неговият по-голям брат близнак св. Павел пуска светкавици и запалва снопите на нивата. Може да предизвика страшни горски пожари, градушки и наводнения. Днес имен ден празнуват всички, носещи имената Камен, Камена, Кремена, Павел, Павлин, Павлина, Патриция, Петрана, Петя, Пепа, Петър, Преслава и др. Сред звездите на “Пайнер“ именици са Преслава, Петя Вардева от Трио Сопрано, Поли Паскова, Пепи Христозова и солистката на орк. “Орфей” – Пепа Янева. Всички те почитат своя имен ден и няма да пропуснат да почерпят за здраве. Петровден е особено специален за Преслава, защото в нейното семейство празникът е троен. Именици са певицата, нейният мъж Павел и дъщеря им Паола. Само преди броени дни Преслава беше рожденичка и отново имаше двойно тържество. През деня празнува с роднини, приятели и малката Паола, а вечерта откри летния парти сезон в The 1 в Слънчев бряг.

Петя Вардева от Трио Сопрано днес ще празнува със своето семейство и най-близките си приятели. Със сигурност тя ще бъде и в компанията на своите колежки Биляна Андрончева и Габриела Пеева. Певицата обожава лятото, защото това е любимият й сезон. Тя не пропуска възможност да се зареди със слънчево настроение и вдъхновение за нова хубава музика.

И в семейството на Поли Паскова празникът е двоен, защото тя и нейният съпруг Павлин имат имен ден на Петровден. Със сигурност на празничната трапеза ще звучат и новите фолклорни мелодии, с които певицата продължава да радва своите почитатели. В началото на уикенда премиера в Planeta Folk Official и в ефира на телевизия “Планета Фолк” направи емблематичната народна песен, в изпълнение на Поли Паскова, “Хубава си, моя горо”.

Пепи Христозова също е заредена с много хубави емоции и е готова да пее от душа и сърце за своята любима публика след принудителната пауза. В своето интервю в рубриката “Пайнер 30” певицата разкрива и още една хубава новина, а именно, че много скоро на музикалния пазар ще се появи нейния четвърти самостоятелен албум.

Петровден е на почит и в музикалната фамилия Яневи. Именичка е солистката на оркестър “Орфей” – Пепа Янева. Първи за празника я изненада нейният съпруг Георги Янев, а специален поздрав певицата получи и от своята дъщеря Цветелина Янева.

Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят Петровден на имениците от компанията, както и на всички, които празнуват днес, с пожелания за здраве и успех във всяко едно начинание!

КАТЕГОРИИ