Звездите на “Планета Фолк” с летни концерти

Звездите на “Планета Фолк” с летни концерти

Звездите на телевизия “Планета Фолк” не спират да изнасят концерти в различни кътчета на България. Лятото по традиция е сезон изпъстрен с много празници, които няма как да минат без хубави песни.
През тази седмица Поли Паскова ще зарадва почитателите си във Враца, Ловеч и Плевен съответно на 30, 31 юли и 1 август. В последните два дни на юли в Омуртаг ще пее Теди Александрова, а на 30-ти е концерта на Роксана в Ясеновец.
В първия ден на август Юнона е специален гост на събора в Гложене, обл. Тетевен. Ден по-късно, на 2 август, Емилия ще пее за жителите и гостите на квартал “Мошино” в Перник. Чаровната Камелия ще вдигне градуса на настроението в Завет, обл. Разград, а на другия край на България ще пее Татяна.
Певицата е гост на събора в Арчар, обл. Видин. Примата на поп-фолка Тони Дачева е поканена на празника на Кипилово, Котелско, а македонския изпълнител Янко Неделчев ще извие глас в Пороминово, общ. Кочериново, по повод Илинден.
2 август се очертава като много богат и пъстър на концерти, защото изненадите на спират до тук. Младия народен певец Христо Косашки ще пее в Плачковци, а хитовата фолк дива Джена в Момчилград. Соня Немска е специален гост на празника на курорта, минералната вода и Балкана във Върщец, а фолклорната певица Росица Пейчева ще поздрави жителите и гостите на Селча, общ. Девин.
Примата на старата градска песен - Мария Петрова е специален гост на празника на Долни Дъбник. Певицата ще пее заедно с Нааби Али и приятели, а в празника се включва и Валя, която в последно време зарадва зрителите на “Планета Фолк” с няколко фолклорни изпълнения. Още за концертите на вашите любимци може да научите от тук: http://payner.bg/events.php

КАТЕГОРИИ