Звездите на “Планета” се радват на снега

Звездите на “Планета” се радват на снега

Необичайно топлата зима продължи доста дълго, но най-накрая и малки, и големи могат да се порадват на истински хубав сняг. И звездите на телевизия “Планета” се впуснаха в снежни приключения този уикенд като не пропуснаха да споделят снимки със своите последователи в социалните мрежи. Ивана позира за мини фотосесия, придружена със закачлив текст:

“Зимата не ми е особено любим сезон, но тази година ми липсваше снега. И ха-ха, тъкмо да му се зарадваш, и той пак си отиде! Но слънцето... винаги ме кара да се усмихвам! А при вас как е, зимата или лятото?”


Преслава също коментира странните температурни амплитуди с доза хумор и закачка:

“Странно и непредвидимо е времето. Един ден е 18 градуса, а на другия правим снежни човеци. Тези дни го мернах: “Пролетната умора и зимната депресия най-сетне се засякоха...”

Ивелина Колева и Яница пък си подариха един незабравим уикенд, който премина под знака на зимните забавления. Народната певица беше избрала курорта Пампорово и се отдаде на екстремни спортове и не само. Тя усети адреналина с моторна шейна, а после отново се превърна в дете и се спусна по снежните писти с обикновена шейна. Яница пък предпочете бялото очарование на Витоша, където се разходи със свои приятелки и се зареди с хубаво настроение.

КАТЕГОРИИ