Звездите на “Планета” за своята 2017 година в “Автограф”

Звездите на “Планета” за своята 2017 година в “Автограф”

В новия брой на “Автограф” зрителите ще се срещнат с някои от любимите изпълнители на “Пайнер”, които участваха в концерта “16 години телевизия “Планета” в Пловдив. Разговорите за рождения ден на любимата телевизия, както и изпълненията от спектакъла, сме запазили за някои от следващите издания на “Автограф”.

А за днешния брой на предаването решихме да попитаме Татяна, Джордан, Ваня, Джулия, Яница, Теди Александрова, Трио Сопрано, Мария и Галена каква бе 2017-та за тях, с какво ще я запомнят и доволни ли са от свършеното в професионален план през годината. Те пък от своя страна ни издадоха върху какво ново работят в момента и как ще стартират 2018-та година.
Татяна споделя, че 2017-та ще остави един голям белег в нейния живот, защото е била много разнополюсна година и нещата, които е преживяла, не са били никак леки.

“Важното е, че всичко отмина. Аз вече имам друга философия за живота, за света, въобще за съществуването ми тук на земята. Голям белег ми остави 2017-та в житейски план, свързан със загубата на майка ми и с раздялата с бившия ми съпруг. Доста трудни моменти изживях в личен план и наистина не знаех как ще се справя. Понякога се чудех жива ли съм и има ли път оттук насетне, по който да продължа. Важното е, че аз успях да продължа напред, което говори, че съм много силен характер.”

Ваня казва, че нейната 2017-та е била хубава, защото работата й върви добре, чувства се спокойна, духовно и емоционално е в прекрасно състояние, близките й са живи и здрави и няма какво друго да иска.

“Другото... ако имаш късмет, ще те намери само”, казва певицата.


Теди Александрова разкрива, че подготвя ново парче, което ще е в колаборация с колеги, които отскоро познава – Game Over и Adnan Beats.

“Поканих ги да направим една песен, защото ги усещам в моя стил и реших лекичко да ги открадна от Денис. Освен тях съм поканила и моя колега Наси. Така че ще сме квартет. Много е мощно парчето, типично в мой стил, има по-различен бийт и звучене, по-друго темпо. Малко е по-умерено в сравнение с останалите ми песни. Подготвям го за празниците и се надявам хората да го приемат”, разказва Теди.


Мария също е много доволна от свършеното през годината и смело си дава оценка отличен шест по шестобалната система, въпреки че е доста самокритична.

“Много неща направих тази година – много песни, много клипове, много труд, много участия, незабравими емоции. Бих казала, че това е най-красивата година досега в моя живот. Бих искала да благодаря на човека до мен, който ми помогна да се чувствам дотолкова комфортно и щастлива, че да мога само да създавам, да създавам, да създавам. Без него това нямаше да бъде факт”, признава певицата пред водещата Галя Димитрова.

Галена също застава пред камерите на „Автограф“ и то броени часове, след като се завърна от своето турне в Америка. Какво разказва любимата изпълнителка за преживяването си зад Океана, ще научите в новия брой на “Автограф”.

КАТЕГОРИИ