Звездната четворка пристига в Димитровград и Харманли

Звездната четворка пристига в Димитровград и Харманли

Съботната вечер се очертава да бъде много вълнуваща за гостите и жителите на Димитровград и Харманли. Специални гости в Комплекс “Приказките” на 17 октомври са Денис Теофиков, Малката, Цветелина Грахич и Александър Робов. Тяхното “Меga Live” парти ще изненада всички в култовия ресторант, а в по-късните часове на съботната нощ ще се пренесе и в “Planeta Payner Club” в Димитровград.

Звездната четворка това лято бе доста успешна в клубовете по Черноморието. Феновете искрено се радваха на песните им и буквално “избухваха” на тоталните хитове “И това ще отмине” и “Не се отказват”. Самостоятелно Денис Теофиков, Малката, Цветелина Грахич и Александър Робов също има с какво да вдигнат градуса на настроението.

“Минутите” на Александър Робов с Цветелина Янева е един от големите хитове на телевизия “Планета” в началото на есента, а “Пак ще го направя” на Цветелина Грахич ft. Денис Теофиков трайно се е настанила в челните места на музикалните класации. “Тарантула” е водещото заглавие на Малката от лятото, а Денис Теофиков не спира да радва феновете си с дуети и самостоятелни песни.

КАТЕГОРИИ