Звездни именици на Петровден

Звездни именици на Петровден

На днешната дата - 29 юни, отбелязваме паметта на първоапостолите Петър и Павел. Петровден е един от най-почитаните летни празници, на който имен ден празнуват и много от звездите на телевизия “Планета”. Преслава, Поли Паскова, Пепи Христозова, Пресила и солистката на оркестър “Орфей” – Пепа Янева ще почерпят за здраве и късмет своите близки. Многобройните им почитатели от сутринта ги радват с хубави благопожелания. Преслава посреща своя имен ден заредена с позитивни емоции от рождения си ден, който отпразнува с едно незабравимо парти. Тази вечер певицата отново ще е в центъра на купона на клубно участие в морската столица Варна.

Пресила празнува Петровден в Лондон, където живее, но тази година имения й ден е по-специален, защото за първи път ще го отбележи като майка на Александър:

“Тази година празникът ми ще е още по-хубав, защото си имам двама прекрасни мъже! Благодаря на Господ, че съм горда майка на прекрасен син! Казват, че жените които раждат момчета са благословени!”

Поли Паскова пък ще посрещне имения си ден с всички свои почитатели в Благоевград на концерт от нейното Национално турне “Свята земя българска”. Пепи Христозова ще празнува Петровден с жителите и гостите на традиционния събор в Лясковец. В приятната компания на своите близки ще отбележи празника Пепа Янева от оркестър “Орфей”.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” поздравяват изпълнителите, които днес празнуват, както и всички именици, с пожелания за здраве, късмет и много щастие!

КАТЕГОРИИ