Звездни именици в началото на 2017

Звездни именици в началото на 2017

Първият месец от годината е изпълнен с множеството имени дни, които са още един хубав повод да се веселим с роднини и приятели. Съхранили сме древни традиции и празници, с които предшествениците ни привличали закрилата на добрите сили.
В първия ден на януари се ражда Новата година. Тогава е и българският Васильовден. Както повелява традицията в домовете идват сурвакари. Техният ритуал е магия за здраве, плодородие и богатство през цялата година. На Васильовден своя имен ден отбелязва и Веселин Маринов, а телевизия “Планета” е подготвила специална изненада към него и многобройните му почитатели – излъчването на грандиозния спектакъл от зала “Арена Армеец” – “35 години на сцена”.

На 6 януари своя имен ден, заедно с всички които носят името Йордан, празнува и Джордан. Младият изпълнител през 2016 г. работи упорито и зарадва феновете си с четири нови песни, а “Златото ми” и “Муцуна” представи и в празничната програма “Нощта на звездите”.
Ден по-късно, на 7 януари за здраве и късмет ще черпят всички Иванки и Ивановци, а в музикална компания “Пайнер” те не са никак малко.

Може би най-звездната от тях е Ивана, която силно тачи своя имен ден. Същото важи и за Ваня, Иван Динев - Устата, Ивелина Колева, Иван Паскалев и Ивелина Денкова от Формация “Паскалев” - Пловдив, Иван Дяков и дъщеря му Ивана.
Телевизия “Планета Фолк” е подготвила мила изненада за Иван Дяков, защото именно той е гостът на рубриката “Край огнището” в “Бащино огнище” в първата седмица на 2017 г.

КАТЕГОРИИ