Звездни моменти от плажа

Звездни моменти от плажа

Лятото вече е тук, а красивият морски бряг вече ни напомня, че е време за ваканция и релакс. Много от звездите на телевизия “Планета” вече разпускат по Черноморието и се наслаждават на слънчевите лъчи и златистия пясък. Емануела е сред най-желаните музикални гости в клубовете, а когато участията й са по морето, тя не пропуска да си открадне няколко часа за плаж. Джордан сподели, че съвсем скоро ще почиват заедно с нея, но преди това си подари кратка ваканция в Гърция. Там това лято са избрали да почиват още Юнона и нейната дъщеря Глория, както Дамян Попов, Устата и Марина Тошич.
В своята лятна “резиденция” вече е и Есил Дюран, която разкри в социалната мрежа част от летните си забавления. Северното Черноморие е предпочитано и от Ивелина Колева, която често отскача до плажа в компанията на свои приятели или заедно с дъщеря си. В Балчик тези дни са Ани Хоанг и режисьорът Людмил Иларионов – Люси. И докато той снима поредния видеоклип, Ани ни зарадва със снимки. С морски кадър и Нелина издаде, че вече е заснела своя летен хит, но неговото заглавие ще научим след завръщането й от Русия. Лозенец избраха за летен отдих още Глория и Илиян.
Несебър и Слънчев бряг остават все така актуални и това лято, а там вече са Мария заедно с Марая, Ивана с Теодора и Стояна с Иван. Едва ли тази хитова лятна дестинация ще пропуснат Галин, Преслава, Джена, Галена и Фики, които често имат концертни изяви по Черноморието.
И в очакване на своята морска ваканция, летните жеги край басейна борят Джена, Емилия, Кали, Лазар и Миглена Динева.

КАТЕГОРИИ