Звездни срещи в “Бащино огнище”

Звездни срещи в “Бащино огнище”

Българският театър има една актриса, която на достолепната 95-годишна възраст е на сцената и радва публиката. Стоянка Мутафова – Примата на българския театър е специален гост в “Бащино огнище”.

“Любовта е най-хубавото нещо – споделя актрисата – Всички казват изкуството, изкуството, но любовта е незаменима! Когато обичаш някой и той те обича, когато любовта е истинска, по-красиво нещо от това няма!”


Зрителите на телевизия “Планета” ще могат да се насладят и на избрани моменти от спектакъла “Госпожа Стихийно Бедствие”.
Предаването ни пренася и в лятна София, чиито паркове са прекрасни оазиси в големите жеги. В столицата винаги има интересни и важни събития, а едно от тях е посрещането на мощите на “Св. Панталеймон”, един от най-почитаните светци в православния свят, в руския храм “Св. Николай” в София, което е отразено в специален репортаж. 
Почитателите на Веселин Маринов ще научат подробности за неговото Лятно турне, посветено на представянето на 28-мия му самостоятелен албум със заглавие “Представи си...”.

Един от най-емоционалните концерти от Лятното турне на Веселин Маринов бе в Летния театър на Варна на 29 юли, който заради големия интерес бе дублиран с втори концерт в морската столица, на 5 август. Ден преди това, във времето между два концерта е рожденият ден на певеца, който по традиция го посреща с най-близките си приятели.
През август рожден ден има още една от звездите на музикална компания “Пайнер“, Росица Пейчева. Тя празнува на 5 август и това е повод “Бащино огнище” да я поздрави.

В рубриката “От моето детство” народната певица Ангелина Милева си спомня за безгрижните дни на своите лета. Заедно с нея гостува и синът й Александър, който споделя как е прекарал морската си ваканция със своите родители.

КАТЕГОРИИ