“Звездно” издава тайни зад кулисите на концерта на “Планета”

“Звездно” издава тайни зад кулисите на концерта на “Планета”

Тази седмица “Звездно” отново ни връща към емоциите и вълненията на звездите по време на концерта “XIII години телевизия “Планета”. Ще ви срещнем с Галена, Илиян, Емилия, Ави Бенеди, Джена, Татяна, Преслава, Ивана, Димана, Сиана и още куп от звездите на “Пайнер”.
Ивана разкрива, че се усеща страхотна атмосфера зад кулисите на концерта - всички са усмихнати, предраположени за шеги и за хубави емоции. Галена опровергава слуховете, че е бременна и споделя има ли очаквания за предстоящите 13-ти Годишни музикални награди на “Планета ТВ”. Ани Хоанг разкрива подробности за новите си проекти, както и за един предстоящ дует със своя любим, Людмил Иларионов – Люси. От Сиана и Димана ще научим дали отново ще ни изненадат с дует или ще съсредоточат усилията си върху самостоятелни проекти.
Джена разказва, че се гордее с появата на новия си албум, както и че скоро предстои да видим видео към песента “Моята награда”. Илиян споделя, че според него ако поп-фолкът иска да съществува като жанр и занапред, трябва да предлага на публиката нещо различно и новаторско. Константин разкрива, че “Предишната” не е насочена към някоя от бившите му половинки, а Емилия разказва за най-новия си проект “Без въпроси”.
Преслава също представя новата си балада “Ако утре ме губиш”, а камерата на “Звездно” ни среща и с нейната сестра Ивелина Колева. Милко Калайджиев споделя, че откакто е в “Пайнер”, общо 20 години, е успял да създаде над 200 песни, които остават във времето. “Звездно” ни среща още с Татяна и Ави Бенеди, които издават подробности за новите си проекти, посветени на любовта.

КАТЕГОРИИ