“Звездно” ни среща с Йоргос Ясемис и Ивана

“Звездно” ни среща с Йоргос Ясемис и Ивана

“Звездно” тази седмица отново ще привлече вниманието на зрителите, зажаднели за нови и пикантни истории, свързани с любимите им звезди. В новия брой на предаването ще ви отведем на снимачната площадка на най-новия самостоятелен проект на Йоргос Ясемис.
Пред водещата Петя Костуркова певецът разкрива, че това е първата му самостоятелна песен като част от музикална компания “Пайнер”. Йоргос Ясемис допълва, че се чувства като у дома си в България и има изключително доверие на екипа, с който работи. Новата песен в репертоара му е по музика и текст на Gavrail Gavrailoglu, който стои зад двата последни музикални проекта на Йоргос Ясемис.
Това, което “Звездно” разкрива в предаването е, че Константин също взима участие в този проект, но само като актьор. Близкото приятелство между двамата изпълнители на “Пайненр” е в основата да видим Константин като част от този проект. Премиерата на новата песен на Йоргос Ясемис ще бъде на концерта “XIII години телевизия “Планета”, издава той самия в “Звездно”.
Ще се пренесем и на още една интересна локация, отново по време на снимачния процес, но този път на най-новия видеоклип на Ивана - “Ех, любов”. Лентата вече се излъчва в ефира на телевизия “Планета” и се радва на интереса на зрителите на музикалния канал.

КАТЕГОРИИ