“Звездно“ ни среща с Яница, Илиян и Глория

“Звездно“ ни среща с Яница, Илиян и Глория

“Звездно“ отново разкрива тайните на звездите, а тази седмица гости в предаването са три любими български изпълнители - Яница, Илиян и Глория.
“Изкушение“ е озаглавен най-новия проект на Яница, който отново успя да завладее феновете на поп фолка. В студиото изпълнителката споделя, че е щастлива от успеха на сингъла и разкрива, че цялата работа по него е стартирала от заглавната дума.

“Самата аз много харесвам думата “изкушение“ и реших да тръгна от нея. Насочих текстописците Росен Димитров и Анастасия Мавродиева към нея като основа. Още от първо слушане текстът, а и мелодията, успяха да ми погъделичкат сетивата и мисля, че в крайна сметка се получи много добре“, споделя Яница.

Има ли изкушения за нея самата и къде е границата между провокация и скандално, също ще научите от певицата тази седмица.
Заедно с Глория ще се пренесем в английската столица Лондон, където преди седмица тя имаше концерт. Своите емоции и впечатления Примата на модерния фолк споделя и със зрителите, които ще видят ексклузивни кадри от Българския фолклорен фестивал-надиграване, организиран от в. “Будилникъ“.
Илиян пък ще сподели със зрителите, че подготвя няколко изненади за публиката. Още този месец част от тях ще бъдат разкрити, а освен това Илиян издава новината, че има покана за турне в Америка в края на годината.

КАТЕГОРИИ