“Звездно“ ни среща с Яница и Татяна

“Звездно“ ни среща с Яница и Татяна

Тази седмица в “Звездно“ гостуват две красиви дами, които често виждаме в ефира на телевизия “Планета“ - Яница и Татяна. И двете са горещи, предизвикателни и успешни, а от първо лице те ще ни разкажат за най-интересните неща, които се случват в живота им.
2017-та бе една от най-продуктивните и успешни за Яница, а в последните й дни изпълнителката представи новия си проект – “Главната“, дует с Кристиана. Лентата веднага привлeче вниманието на меломаните и за кратко време получи многобройни харесвания, споделяния и положителни коментари. А в студиото певицата признава:

“Отново подразнихме сетивата на хората. Хубаво е клиповете да са интересни за зрителите, да има провокация, защото нашия жанр го позволява, но все пак не трябва да се прекрачва границата и да се прекалява“, признава Яница и допълва защо в това парче са избрали да бъдат различни и в музикално отношение, като включат руски вокали.

Изпълнителката разкрива, че се старае да надгражда с всеки следващ свой проект, а за тайната си за успех тя казва:

“Човек трябва да вярва и да уважава себе си, и тогава нещата му се получават“.

Само ден след като се завърна от Белгия и Татяна също гостува в “Звездно“, за да разкаже за своя концерт в Антверпен и за изненадата, която любимият й направи за имения ден – романтично пътуване до Париж.

“Изобщо не предполагах и наистина съм много щастлива, защото Париж беше мечтана моя дестинация. Още повече, че тя се осъществи на такъв хубав мой празник. Ще запазя завинаги този хубав спомен“, признава изпълнителката.

Емоционално заредена и в прекрасно настроение, Татяна разказва и за новите предизвикателства, на които се е отдала през 2018. Тя признава, че това за нея е една сбъдната мечта, осъществяването на която дълго е отлагала, но сега е дошъл момента да я реализира. За какво точно става въпрос Татяна ще разкрие тази вечер в “Звездно“.
Ще се пренесем и на благотворителната фотоизложба “Изкуство за живот”, главна героиня на която бе Ани Хоанг. Идеята се ражда спонтанно, а за реализирането й певицата обединява усилия с фотографа Теди Грозданов.

КАТЕГОРИИ