“Звездно” ни среща с призьорите в Годишните музикални награди за 2014

“Звездно” ни среща с призьорите в Годишните музикални награди за 2014

Тази седмица “Звездно” ни среща финално с призьорите в Годишните музикални награди на телевизия “Планета” за 2014 година. Специални гости в предаването са Певецът, Певицата и Музикалният идол на годината – Фики, Преслава и Галена.
Развълнуван от най-престижното отличие сред мъжете изпълнители, Фики с вълнение признава, че няма думи, с които опише колко е развълнуван. Певецът благодари на феновете за подкрепата през цялата година и за гласуваното доверие още от първата година да бъде удостоен с най-желаната от всички награда.

“Обещавам, че няма да ги разочаровам и ще продължавам да правя хубави песни, специално за тях”, признава Фики.

Галена пък споделя, че наградата “Музикален идол” е съвкупност от много неща, на които се радва, че може да отговори, защото има добър екип зад себе си, който мисли за всичко и заедно успяват да отговорят на всички изисквания за тази награда.

“Аз съм в такава еуфория, толкова съм щастлива, нямам думи с които да опиша тази емоция”, развълнувано признава и Преслава и добавя, че много пъти е получавала това отличие, но всяка година е още по-вълнуващо и по-вълнуващо.

Крум, Теди Александрова и Роксана са другите звезди, които тази седмица гостуват в “Звездно”.
Крум разказва за най-новия си проект “Забрави”, в който специално участие взема и Анелия. Изпълнителят ще издаде смята ли тази година да представи дует, както и че предстоящият му албум ще бъде озаглавен “Безчувствен”.

“Албумът ще бъде представен с турне, мащабно, готино и различно, за да достигне до повече хора”, споделя Крум.

Теди Александрова запознава зрителите на телевизия “Планета” с най-новия си музикален партньор Силвър, зад чийто псевдоним се крие композиторът Силвестър Матеев. Двамата разказват за проекта “Дай ми свобода”.
Роксана също издава творческите си планове за тази година, както и какви качества са необходими за да бъдеш прогресиращ изпълнител.

КАТЕГОРИИ