“Звездно” с ексклузивни кадри от кръщенето на сина на Борис Дали

“Звездно” с ексклузивни кадри от кръщенето на сина на Борис Дали

В новия си брой “Звездно” ще ви представи ексклузивен репортаж от кръщенето на малкия син на Борис Дали – Константин. Преди броени дни певецът събра най-близките си за да станат част от този важен момент за семейството му, а кръстник и духовен наставник на малкия стана друг изпълнител на музикална компания “Пайнер” – Константин. Певецът бе в компанията на съпругата си Надя и дъщеричката им Марияна. Минути преди церемонията Константин сподели пред водещата Петя Костуркова, че много се вълнува и за него е чест да бъде кръстник на сина на своя приятел и колега.
Да има силна вяра и да умее да обича, това са напътствията, които Константин иска да предаде на своя кръщелник. Какво още споделиха той и съпругата му Надя, както и щастливите родители – Борис Дали и Лили ще видите тази вечер в “Звездно”.
Светския журналист Бети Методиева пък ще ни разкрие тайните на звездите, които бяха най-обсъждани това лято. Има ли нови любовни истории, горещи скандали или просто нови летни флиртове, всичко това ще научим тази седмица в предаването.

КАТЕГОРИИ