“Звездно” зад кулисите на “15 години телевизия Планета” за последно

“Звездно” зад кулисите на “15 години телевизия Планета” за последно

Последната порция от звездни интервюта зад кулисите на концерта “15 години телевизия Планета” може да гледате тази седмица в “Звездно”.

“Обичам да се променям, да съм различна и да съм такава, каквато хората най-малко очакват да ме видят”, разкрива първа Райна пред водещата Петя Костуркова.

Певицата издава и кое е новото занимание, на което ще се посвети тази зима.

Татяна изпрати една успешна година, а каква е равносметката й, ще чуем лично от нея. Ще научим и кои са нейните три най-емблематични песни през 15-годишната история на телевизия “Планета”.

Своят телевизионен дебют като тийнейджъри в ефира на обичаната медия ще направят и близнаците на Милко Калайджиев - Алекс и Антонио. Дали някой от тях ще тръгне по стъпките на известния си баща, ще научим в “Звездно”.

Теди Александрова безспорно бе сред най-аплодираните звезди на телевизия “Планета” на сцената на “Арена Армеец”, а как отвръща на хейтърите, ще ни разкрие самата тя.

Как се чувства дуетната половинка на Мария, Stan, до толкова красива и популярна дама, ще видим също в новия брой на предаването. Самата певица споделя силна ли е емоцията да излезеш пред толкова многобройна публика.

Малина винаги е била сред звездите с най-атрактивно представяне на големите концерти и турнета на телевизия “Планета”. В “Звездно” тя разкрива с какви чувства си спомня старта на най-популярната музикална телевизия в България.

КАТЕГОРИИ