Звездите на “Пайнер” празнуват Петровден

Звездите на “Пайнер” празнуват Петровден

На днешния ден Православната църква чества паметта на великите апостоли Петър и Павел. Петровден е един от най-почитаните летни празници, в който своя имен ден празнуват и много от звездите на музикална компания “Пайнер”. Преслава, Поли Паскова, Пепи Христозова, Пресила и солистката на орк. Орфей – Пепа Янева ще почерпят за здраве и късмет своите близки. Многобройните им почитатели от сутринта ги радват с приятни изненади. Администраторите на официалната страница на Преслава отново бяха доста креативни и я зарадваха с цветен кадър и послание, което също да направи празникът й много цветен и незабравим.
Пресила ще отпразнува Петровден в Лондон, където е в момента, а Поли Паскова пък ще го посрещне с всички свои почитатели в Павликени, където ще представи фолклорния спектакъл “Молитва за България”.
В приятната компания на своите близки и семейства празникът ще отбележат Пепи Христозова и Пепа Янева от оркестър “Орфей”, които вече получиха безброй честитки и пожелания да носят своите имена с гордост и да се радват на много хубави емоции в днешния празничен ден.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” също поздравяват изпълнителите, които днес празнуват, както и всички именици с пожелания за много здраве, успехи във всяко начинание и много щастливи мигове.

снимки: Планета ТВ и Fаcebook /официални страници/

КАТЕГОРИИ