Камелия представя нов албум до края на годината

Камелия представя нов албум до края на годината

Броени дни преди Възкресение Христово в “Автограф” гостува Камелия. Певицата разкрива защо напоследък се загуби от музикалното и медийно пространство и дали наистина е напуснала музикална компания “Пайнер”.

“Не съм се криела никъде. Там съм, където винаги съм била и смятам, че така ще продължа. Занимавах се малко с телевизия, сега в момента правя нови песни. Може би на някого му се иска да нямам договор с “Пайнер”, да имам проблеми. Но, не, нямам проблеми. Явно когато човек иска да посява интриги, започва да пуска такива неверни слухове”

, откровена е Камелия.

Певицата споделя, че винаги е работила добре с тази музикална компания, въпреки че понякога е имало моменти, в които си е казвала мнението, ако нещо не одобрява и смята, че то пречи на поп фолка като цяло. Относно нездравата война, която се води напоследък на концертите на телевизия “Планета” между феновете на изпълнителите Камелия казва, че разединението никога не води към добро. Според нея човек сам трябва да оцени за себе си какво му харесва и сам да реши да изкара плакатче за любимата си звезда.

“Това значи, че ти си го докоснал. И какво значение има ако 20 фена са се организирали и викат за теб, когато тайничко си слушат и друга музика. Но тях ги е страх да се изразят, защото тяхната любимка ще е недоволна. За мен това е глупаво. И ако се хлъзгаме на тази платформа, рано или късно съвсем на празна зала ще пеем”

, разкрива още изпълнителката.
Камелия споделя, че не й е липсвало това, че на последните два концерта на телевизия “Планета” не взе участие. Напротив, намира го за полезно да погледне нещата отстрани.

“Това, което ми направи впечатление и смятам, че е в ущърб на поп фолка, е че когато започва дадена песен от концерта не знам кой ще излезе на сцената. Толкова еднакво звучи всичко, че не мога да различа коя певица ще се появи. Когато всичко звучи по еднакъв начин, когато се пее за едни и същи теми, когато не може да се различи дали това е твоя песен или на твой колега, за мен това е комерс. Тогава губиш своята идентичност

“, признава още Камелия.

В “Автограф” тя разкрива, че новата й песен “Престъпно е” поставя началото на един албум, който ще съдържа изцяло нови песни. Повечето от тях вече са записани, а самият албум ще се появи до края на годината и ще носи заглавие “На прага на сърцето ми”.
Относно така желаната бременност, Камелия казва, че не вярва в нещо, което не зависи от нея. Знае, че по света хората смятат, че с вяра получаваш някакви успехи. Но за нея това е вътрешна концентрация, наслагване на енергия, която привлича това, което искаш. Това не е вяра. Това е вътрешното ти желание и потребност.

“Не знам дали ще ми се случи, но за мен това не е от толкова голямо значение. Каквото зависи от мен, ще го направя, но дали ще стане, няма гаранции. То е идвало и си е отивало, вече няколко пъти съм губила бебе. Не бих тръгнала да зачерквам живота си и да обезсмислям утрешния си ден заради това, което вчера ми се е случило - не ми е в същността. Ако говорим за настояще, минало, бъдеще, аз предпочитам да съм в настоящето – тук и сега”.

КАТЕГОРИИ