Planeta Official - най-желана интернет медиа през лятото

Planeta Official - най-желана интернет медиа през лятото

Летните дни освен време за ваканция, са и време за много забавления, безкрайни купони и партита. А какво е празникът, без любима музика, без хитове и емоции…
Оказва се, че освен към традиционните телевизионни канали “Планета” и “Планета HD” през лятото мнозина се обръщат и формират свои плейлисти с хитове и чрез алтернативата Planeta Official. Официалният ни канал в YouTube вече се радва на повече от 400 хиляди абоната, а само през юли новите абонати са над 18 хиляди. Разбираемо, най-голям интерес към PlanetaOfficial има у нас, а след това – в Турция, Великобритания, Испания, Германия, Македония, Гърция и САЩ. Най-многобройни са абонатите между 15 и 35 години, а съотношението мъже жени е 62/38 %. От своето създаване през май 2012 г. досега в Planeta Official са качени повече от 3800 видеоклипа, обособени в специализирани плейлисти. Най-голям интерес потребителите проявяват към плейлистите с нови видеоклипове, с концертните прояви на телевизия “Планета” и с български фолклор. От плейлистите на отделните изпълнители, най-посещавани са тези на Преслава, Галена и Анелия.
Освен да гледат видеоклипове и телевизионни предавания, потребителите в официалния ни канал в YouTube не спират да коментират и споделят любимите си произведения. През юли най-харесвани са били клиповете на Галена – “Стара Каравана”, Фики и Азис – “Блокиран”, Кристиана ft. Джорджано – “Цяла нощ”, Галин – “Един на брой” и Яница ft. Анелия – “Грешната. Това са и едни от най-често споделяните видеоклипове от абонатите, като тук може да добавим още “Питбул” на Емилия и Тони Стораро, “В твоите очи” – на Галена и Деси Слава, “Барабанче” – на Борис Дали ft. Галена и Галин. Най-много през юли са коментарите за видеото на Кристиана ft. Джорджано – “Цяла нощ” – цели 2 450 и на Фики и Азис – “Блокиран” – 1 813.

КАТЕГОРИИ