Милко Калайджиев влиза в “Като две капки вода“

Милко Калайджиев влиза в “Като две капки вода“

Един от емблематичните изпълнители на музикална компания “Пайнер“ - Милко Калайджиев ще е сред участниците в новия сезон на “Като две капки вода“. Новината  предизвика истинско вълнение сред почитателите на певеца, които веднага побързаха да го поздравят за избора да се отдаде на предизвикателствата в риалити формата за имитации. Изпълнителят на “За да те забравя” ще трябва да се превъплъти в 13 различни музикални образа на сцената, а от екипа на предаването разкриват, че от години не са събирали такъв отбор – участници със свой стил, които са истински състезатели. Освен, че мъжете са се сбогували със своите бради, Милко Калайджиев е оставил “мустака на републиката“, за да влезе в автентичните образи.

Феновете му знаят, че освен поп фолк хитове, в музикалната му история има както сръбски парчета, така и италиански канцонети, затова няма съмнение, че певецът ще се справи перфектно с всички задачи.
Милко Калайджиев споделя пред www.planeta.tv, че подготвя и нова песен, с която ще зарадва почитателите си. Парчето е по музика на Велислав Драганински и текст на Мариета Ангелова.

КАТЕГОРИИ