Видеоклипът на Дамян Попов “Делено на две” успя да впечатли феновете на поп музиката

Видеоклипът на Дамян Попов “Делено на две” успя да впечатли феновете на поп музиката

“Делено на две” е най-новото предложение на Дамян Попов, което вече успешно се завъртя в българския радио ефир. Песента бе представена в две версии – баладична и денс вариант. Автор на музиката и аранжимента е Калин Димитров, а текстът е дело на Росен Димитров. Преди броени дни бе представено и видеото към “Делено на две” – re-edit.
В него участие вземат десетки фенове на изпълнителя, които с удоволствие станаха част от кадрите. Главната роля е поверена на Неделяна Христова – Нел, която изгря в музикалното риалити “Музикална академия”. Дамян и Нел не крият симпатиите си един към друг, като светските хроникьори дори подозират, че освен на сцената, са партньори и в живота. Засега двамата не потвърждават, но пък често имат общи изяви – както на сцената, така и извън нея. В кадрите още участие има и поп певецът Лазар Кисьов, както и хореографът на балет Fame – Венцислава Станковска.

“Надявам се да успеем да докоснем хората, тази песен да им въздейства и да усетят емоцията, която сме вложили”, откровен е Дамян Попов.

КАТЕГОРИИ