Даяна и Кристиана гостува във Великденския брой на “Звездно”

Даяна и Кристиана гостува във Великденския брой на “Звездно”

Тази седмица екипът на “Звездно” ще ви отведе на едно светско събитие, в центъра на което бе чаровната Даяна. Певицата бе специален гост и част от журито на конкурса за красота “Мис пролет 2014”, който се проведе в Смолян.

Даяна и екипът ще ви направят съпричастни на всички емоции и трудния избор, който имаха – да изберат само едно момиче, носител на титлата. Освен, че връчи голямата награда на победителката, изпълнителката бе музикалната изненада за всички гости, които поздрави с актуалния си хит “Случи се”.
В Смолян, Даяна ще се впусне и в едно ново за нея предизвикателство, на което ще станете свидетели съвсем скоро в ефира на “Планета” ТВ.

Другия гост в предаването е младата певица Кристиана, която ще ни разкрие с какви чувства и мисли я зарежда пролетта. Тя ще повдигне завесата около своите нови проекти и ще ни разкрие дали скоро ще представи самостоятелна песен.

“Много интересни неща съм замислила, но засега не искам да издавам повече подробности”

, откровена е Кристиана в “Звездно”.
Все пак тя издава, че предстоящия й сингъл ще е дело на половинката й в живота, композиторът Йорданчо Василкоски – Оцко. Пречи ли по някакъв начин популярността и славата на семейните им отношения, отговорът ще научим от самата Кристиана този понеделник от 20:00 часа.

КАТЕГОРИИ