1 600 гледаха заедно с Райна премиерата на “Ще ти мине”

1 600 гледаха заедно с Райна премиерата на “Ще ти мине”
Слушай в Стрийминг Платформите

Най-нетърпеливите почитатели на Райна близо три часа очакваха появата на най-новия й клип “Ще ти мине”, а 1 600 гледаха заедно с нея премиерата в официалния канал PlanetaOfficial. Певицата не пропусна да се включи в лайв чата и да разкрие подробности около новия си проект, както и новината, че през есента ще издаде нов албум. Меломаните затрупаха Райна с положителни коментари и харесвания, които истински я зарадваха:

“Класа, стил, харизма и едно име – РАЙНА! Тотален хит!”, “Ти си същински хамелеон. Следвам профила ти в Instagram и не намирам думи да изкажа възхищението си! Винаги различна, интересна, оригинална и супер гореща!”, “Райна не прави компромиси с музиката си! 19 години истинска – без промяна!”, “Изумителна песен, а видеото е стилно издържано и всяко действие крие смисъл! Райна с перфектно и внушително изпълнение! Страхотен замисъл на един уникален проект!”, “Много красива и нежна песен! Още от първо слушане ме докосна и много ми допадна, а клипът е страшно красив и нежен, също като песента.”


Музиката и аранжиментът на “Ще ти мине” са на композитора Мартин Биолчев, а текстът е дело на творческия тандем Анастасия Мавродиева и Росен Димитров. Режисьор и сценарист на видеоклипа е Иван Димитров - Torex, а оператор е Иван Иванов. Лайв премиерата на “Ще ти мине” ще бъде още тази вечер в Банско, а по-късно този месец, Райна ще я изпее за първи път и зад граница, а именно в Нидерландия.

КАТЕГОРИИ