Топ 10 Planeta 4K за рождения ден на Яница

Топ 10 Planeta 4K за рождения ден на Яница

Музикалната класация Топ 10 Planeta 4K този път е посветена на дискографията на Яница. Днес обичаната изпълнителка има рожден ден, а тази година той ще бъде още по-емоционален, защото неотдавна Яница стана майка на малкия Преслав.
Най-популярните видеоклипове на Яница в YouTube канала на “Пайнер” – PlanetaOfficial ни представя Топ 10 Planeta 4K. За някои ще бъде изненада, но за други  - не, че чарта се оглавява от видеоклип на народна песен. “Мома Яница” се оказва най-популярното видео, представено от Яница в интернет. Снимките на видеото са направени през 2015 година в култовия Комплекс “Приказките” край Харманли.
2
В класацията Топ 10 Planeta 4K на най-популярните видеоклипове на Яница, второто място е за “Въртележката” - клип от 2018 г, следван от “Върнах ти го” – 2015 г. и “Всичко чуждо пожелаваш” – 2014 г. Петата позиция е за хита на Яница от 2020 година – “Твоето Ферари”. След него в класацията се нареждат все обичани от меломаните песни - “Изкушение”, “Хубаво го запомни”, “В пет ми звънни”. Топ 10 Planeta 4K завършваме с “Няма как” и “Фуклата”.
Честит рожден ден на Яница от музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета”, и заедно с радостта, която й носи малкият Преслав очакваме я скоро да се завърне на клубната сцена.

КАТЕГОРИИ