10 години в “Пайнер“ за Пепи Христозова

10 години в “Пайнер“ за Пепи Христозова

Това лято Пепи Христозова отбелязва своя творчески юбилей като професионален изпълнител, а на него е посветен музикалният филм “10 години в Пайнер“, който вече може да гледате в PlanetaTV Official.

“През тези 10 години имах възможността да ви покажа моята душевност, чрез песните си и искам да споделя с всички вас нещо, което ме прави много горда. Съвсем скоро ще излезе и книжка, в която съм събрала моите лични, авторски песни през последните години. Това ще бъде подаръка, който ще си направя аз за самата себе си като творец и който ще достигне до всички вас, които обичате народната музика“, споделя изпълнителката.

В лентата Пепи Христозова разказва за своите 4 издадени албума - “Фолклорен пъзел“, “Славейче пее“, “Вино да се лее, песен да се пее“ и “Моминство е цвете“, създадени с много любов и желание.

“За мен, най-голямата награда от  албумите, които издадох благодарение на музикална компания “Пайнер“ е това, че почитателите на фолклора ме оцениха високо с моите авторски песни, с които и аз съм горда“, казва изпълнителката.

Пепи Христозова разкрива, че лятото за нея е започнало с много весели моменти, с много участия и срещи с почитателите на народната музика.

“Юни в нашето семейство по традиция е месец, изпълнен с много приятни емоции. Съвсем наскоро в семейството имахме един голям християнски празник – кръстихме моя племенник Ивелин. Той е вече християнче. Пожелавам му да е много здрав, да расте умно и добро дете. Този семеен празник събра на една маса и колеги, и приятели, и роднини. Дано всички хора да имат повече поводи за празници - да се събираме, да си пеем хубави песни и да се веселим, както ние българите го можем“.

През юни певицата ще снима и няколко от своите авторски мелодии.

“Всъщност това са песни, които вие сте чували. Те са издавани преди повече от десет години, но са композиции, които много харесвам и са ми на сърце. Затова сега ги направихме с нов аранжимент. Другите песни, които ще снимам отново са мои авторски. Едната е за гурбетчиите, които дълги години работят извън България, но после се завръщат в Родината и правят онези хубави, големи сватби на своите деца“, издава част от плановете си Пепи Христозова.

КАТЕГОРИИ