10 хита, които белязаха Лято 2021

10 хита, които белязаха Лято 2021

Краят на лятото за някои все още е далеч, но в музикално отношение краят на август бележи и финала на музикалното Лято 2021. Тази година не може да не бъдем доволни от своите идоли в поп-фолка и видеоклиповете, с които те ни зарадваха. Точно затова класацията Top 10 Planeta 4K ни представя 10-те хита на най-горещия сезон в годината. Официалният канал на музикална компания “Пайнер” в YouTube – PlanetaOfficial е категоричен: най-често меломаните това лято са гледали клипа на Малката ft. Александър Робов – “Аномалия”. Видеото се появи през пролетта и досега е сред най-харесваните от потребителите в интернет.

Втората позиция в Summer-чарта Top 10 Planeta 4K е за “Автомата” на Теди Александрова и Илиян, а място след това е “Един на милион” на Емрах. Автор на музиката и текста на двете парчета е самата Теди Александрова. Още два дуета са намерили място в лятното издание на музикалната подборка и това са “Нежно” в изпълнение на Данна и Александър Робов, и “Влез, влез” – на Анелия и Палома.

Техните позиции са 4-та и 5-та. Вече на 6-мо място е Джордан с видеоклипа “Луда жена”, а 7-мото място е отредено отново на Теди Александрова ft. Илиян с “Влизам и гърмя”.

Top 10 Planeta 4K с хитовете на Лято 2021 продължава с клиповете, заели 8-мо, 9-то и 10-то място, според интереса на зрителите в PlanetaOfficial. Осмата позиция е за “В чуждите легла” на Емануела, след нея се нарежда “Бой, бой” на Цветелина Янева, а финалът на класацията е за “Обичам те” на Теди Александрова и Емрах.
Пълната версия на Top 10 Planeta 4K – Summer 2021 гледайте в програмата на телевизия Planeta 4K и “Планета”, както и в канала ни - PlanetaTV Official.

КАТЕГОРИИ