10 летни хита в Тop 10 Planeta 4K

10 летни хита в Тop 10 Planeta 4K

Лято, емоции, море и много музикални премиери, които да ни връщат след време в горещия юли на 2021 година. Всичко това е събрано в новото издание на класацията Тop 10 Planeta 4K. От ефира на телевизионните канали “Планета” и Planeta 4K предлагаме есенцията на музикалното Лято 2021. Първото място, определено от преглежданията на видеоклиповете в официалния YouTube канал на “Пайнер” – PlanetaOfficial е за Емрах и видеото на песента “Един на милион”.

След него са двама от добрите му приятели – Теди Александрова и Илиян с “Автомата”. Третата позиция в класацията на най-гледаните видеоклипове през юли е за Малката ft. Александър Робов и тяхната песен “Аномалия”, а четвърти са Анелия и Палома” с “Влез, влез”.

Тop 10 Planeta 4K на видеоклиповете през юли продължава с още един съвместен проект на Теди Александрова и Илиян – “Влизам и гърмя”. Зрителите са ги поставили точно в средата на класацията. Шестата позиция отново е за дует – “Нежно” и Данна с Александър Робов, а точно след тях е “Луда жена” на Джордан.

Фики с последния си хит “Къде съм аз, къде си ти” меломаните са поставили под номер 8 в Тop 10 Planeta 4K, а под номер 9 е Цветелина Янева с “Бой, бой”. Горещата десятка на юли се допълва и с видеоклипа на Ави Бенеди и Жокер ft.Яница – “Да гърмим”.
Абонирайте се за YouTube канала - PlanetaTV Official и открийте в него пълната версия на Тop 10 Planeta 4K за юли 2021 г., както и много други музикални класации.

 

КАТЕГОРИИ