“100 живота” донесе нова победа за Галена

“100 живота” донесе нова победа за Галена

Галена е новият победител в музикалната класация “Toп 5 Payner-A1 Xplore Music“. Подредбата отразява предпочитанията на меломаните в стрийминг платформата през изминалия месец, а безапелационно те са определили “100 живота“ за свой фаворит. Музикалната лента се появи на именния ден на изпълнителката на 6 май и оттогава е любимо заглавие на почитателите на поп-фолка не само у нас, а и по света. Към момента “100 живота“ има близо 9 милиона преглеждания, а особено емоционална бе и лайв премиерата на сингъла във Варна.

Втората позиция е за “И това ще отмине” – съвместната песен на Денис Теофиков и Малката, която се появи в месеците на карантината, но остави траен отпечатък в сърцата на публиката.

Още един дует заема заслужено място в челната тройка - “В сезона на греха“ на Мария и Тони Стораро, а след нея меломаните нареждат самостоятелния проект на Данна - “Той“.

Едно от новите предложения в PlanetaOfficial - “Просто секс“ на Галин и Диона бързо набра популярност и вече се радва на 5-то място в класацията “Toп 5 Payner-A1 Xplore Music“.
В рубриката “Хит“ ще Ви припомним едно от горещите летни парчета на Теди Александрова, а като ново предложение може да се насладите на новото заглавие на “Преслава“ - “Беден в сърцето“.

КАТЕГОРИИ