13 години празнува Телевизия “Планета”

13 години празнува Телевизия “Планета”

Датата 13-ти се оказва щастлива за телевизия “Планета” и музикална компания “Пайнер”, защото точно преди 13 години на 13 ноември за първи път в българския телевизионен ефир се появи сигналът на телевизия “Планета”. Днес чрез сателит, през интернет и в пакетите на наземните и мобилни оператори, зрителите се радват на любимите си видеоклипове и предпочитани предавания в програмите на телевизия “Планета”, “Планета Фолк” и “Планета HD”.
Традицията повелява рожденият ден на Българската музикална телевизия да бъде отбелязван с шумен концерт-спектакъл в емблематичната концертна зала на Родината – Зала 1 на НДК-София. И тази година концерт ще има и в него ще се изявят звездите на България, спечелили обичта на публиката през тези 13 звездни, щастливи, незабравими, луди, а за някои - фатални години.
Датата на голямото музикално събитие вече е ясна – 1 декември, само няколко дни преди официалния рожден ден на телевизия “Планета” (4.12.2001 г.).
Повече от 30 са изпълнителите на музикална компания “Пайнер”, които ще дефилират на сцената на спектакъла “13 години телевизия “Планета”, за да представят своите най-популярни песни през 2014 година.
Повече от два часа се очаква да продължи музикалното събитие на зимата, а билети за концерта съвсем скоро ще бъдат в продажба, в Билетния център на НДК-София. Трите телевизионни канала с марката “Планета” – телевизия “Планета”, “Планета Фолк” и “Планета HD” ще предават концерт-спектакъла на живо, за да направят съпричастни с него милионите зрители на Балканите, в Европа, Близкия изток, Северна Америка, Централна Африка, Русия и Австралия. Екипът на телевизия “Планета” ще се постарае концертът “13 години телевизия “Планета” да бъде транслиран и чрез стриминг в официалните канали на музикалната медия в YouTube и Vbox7.

КАТЕГОРИИ