“16 години телевизия “Планета” в ефир този уикенд

“16 години телевизия “Планета” в ефир този уикенд

Днес, 4 декември, телевизия “Планета” отбелязва своя 16-ти рожден ден. По случай празника музикалната медия е подготвила специална изненада за своите многобройни почитатели. Тази седмица, всеки ден в ефира на телевизията премиера ще имат нови видеоклипове на звездите на музикална компания “Пайнер”. Първа за рождения ден своя подарък поднесе Мария, а в по-късните часове на деня предстои премиера за новия клип на Джулия.
По случай рождения ден на “Планета” изпълнителите са подготвили и кратки видеоклипчета за своите 16 години с телевизията. Празничните послания ексклузивно ще тръгват в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube, който към днешна дата има над 1 милион абонати.

Кулминацията на празниците по случай рождения ден на музикалната медия е премиерата на концерта “16 години телевизия “Планета”. Този уикенд в ефира на телевизия “Планета” и “Планета HD” ще се излъчи пълният запис на спектакъла, който се състоя на 28 ноември в зала “Колодрума” в Пловдив и събра звездите на българската музика.

КАТЕГОРИИ