16 горещи хита в новата лятна компилация на “Пайнер”

16 горещи хита в новата лятна компилация на “Пайнер”

Дългоочакваната компилация “Payner Summer Hits - 2018” вече е на музикалния пазар за радост на меломаните. 17 от водещите имена на модерния фолк представят горещите си хитове в този албум, стартиращ в началото на астрономическото лято. Феновете ще се наслаждават на изпълненията на Анелия, Галена, Джулия, Джена, Емануела, Преслава, Кали, Теди Александрова, Ваня, Фики, Роксана, Борис Дали, Соня Немска и др. “Payner Summer Hits - 2018” включва 16 заглавия, записани малко преди появата на албума.

Това са “Дай ми любов” на Галена, “Бръммм” на Анелия и Джулия, “Хулиган” на Джена, както и горещите летни попадения “Гледай ме на снимка” на Емануела, “Топ” на Теди Александрова, “Среден пръст” на Кали, “Тя е Топ” на Соня Немска. Естествено сред водещите заглавия в компилацията се нарежда и международния дует на Преслава с Кеба “Bogovi zemljom hode”. Със сигурност вниманието на меломаните ще бъде привлечено и от актуалните заглавия на Борис Дали ft. Теди Александрова “Барби”, “Ало, звъня ти” на Роксана, “Мармалад” на Джордан, “Рамбо” на Илиян, “Брой до 12” на Фики, “Втори живот” на Ваня.

Заслужени са аплодисментите и за летните хитове “Граната” на АРТи, “Ако нямам теб” на Лазар ft. Гергана. Трябва да се подчертае и факта, че всички 16 заглавия имат страхотни видеоклипове, които се излъчват в ефира на “Планета” ТВ и “Планета HD”. Те могат да се гледат по всяко време в официалния канал на “Пайнер” - PlanetaOfficial в YouTube. Определено летните хитове в никакъв случай не биха се побрали само в един или в два албума, което означава само едно - до края на сезона ви очакват още приятни изненади. Осигурете си приятни часове с хитовете на новия музикален сезон, а първата порция от тях е в “Payner Summer Hits - 2018”.

КАТЕГОРИИ