16 горещи хитове в “Payner Summer Hits 2020”

16 горещи хитове в “Payner Summer Hits 2020”
Слушай в Стрийминг Платформите

Най-новата хитова колекция “Payner Summer Hits 2020” вече е на музикалния пазар. 16 нови заглавия, представени от 23 имена от първата редица на модерния фолк, са включени в него. Достатъчен е дори един бегъл поглед върху имената на изпълнителите - водещи имена като Галена, Галин, Емануела, Деси Слава, Яница, Мария, Джулия, Милко Калайджиев, Теди Александрова, Таня Маринова, Борис Дали, както и новите открития, които дръзко заявяват амбицията си да са сред първите - Данна, Ариа, Малката, Ивета Костова, Денис Теофиков, Емрах, Десита, Диона.

Всички 16 заглавия са създадени през изминалата пролет – част от тях, като “Той“ на Данна, “Просто секс” на Галин и Диона, се появиха буквално седмица преди появата на самата компилация. Любопитно за отбелязване е участието на самите изпълнители при създаването на някои от песните им. Галин е композитор на две от мелодиите, а Десита и Диона са създали по два от текстовете, и по една от мелодиите на песните си.

Седем от заглавията в компилацията “Payner Summer Hits 2020” са дуетни. От една страна това са общи проекти на водещ и млад изпълнител - Емануела и Ариа, Теди Александрова и Емрах, Галин и Диона, от друга - амбициозните заявки на откритията Данна и Десита, Денис Теофиков и Малката, а от трета са общи проекти на две ярки имена, като Мария и Тони Стораро, Милко Калайджиев и Таня Маринова.

“Payner Summer Hits 2020” е познат като един от първите летни сборни албуми на “Пайнер“ и е сред най-успешните компилации на музикалната компания, харесван и търсен от почитателите на модерния фолк. Дискът вече е достъпен онлайн в мрежата на eMAG. Сигурно е, че летните хитове на “Пайнер“ в никакъв случай не биха се побрали само в един или дори в два диска, което означава, че до края на сезона ви очакват и още приятни изненади.

 

КАТЕГОРИИ