16 ноември е датата на концерта “Преслава - 20 години на сцена”

16 ноември е датата на концерта “Преслава - 20 години на сцена”

През уикенда Преслава зарадва многобройните си почитатели с една много очаквана и бомбастична новина. Тя обяви датата 16 ноември, на която заедно ще празнуваме “Преслава - 20 години на сцена”. Мега събитието ще бъде в зала “Арена София”, а началото е точно в 19:00 часа.

“Здравейте, приятели! С голямо вълнение ви съобщавам, че на 16 ноември от 19 часа в зала “Арена София”, ще се състои концертът, с който ще отпразнувам 20 години от началото на моята професионална музикална кариера. Това е специален момент, който искам да споделя с всеки един от вас, който е бил с мен през тези години, слушал е моите песни и е откривал себе си в тях…”, пише Преслава и допълва: “Каня ви да се присъедините към тази магическа вечер, пълна с музика, емоции и изненади. Разбира се, обичайните заподозрени в лицето на моите приятели Софи Маринова и Константин ще бъдат част от събитието, а Дани Милев бенд, както и други колеги, ще ни акомпанират. Ще се радвам да се видим там и да изпеем любимите си песни заедно! Обичам ви!”

2
Билетите за концерта “Преслава - 20 години на сцена” може да се купят в мрежата на Eventim, а най-нетърпеливите фенове вече успяха да се снабдят със заветните билети, които ще ги направят истински щастливи.

“Това ще бъде концертът на годината. С колегите вече нямаме търпение да дойде ноември месец и да избухваме мощно от първите редове на вечните хитове на Преслава… Още от сега може да се каже, че това ще е най-невероятният, най-страхотният и най-добрият концерт на годината… Ще се върна от чужбина само за Преслава… Май ще се купуват самолетни билети Сан Франциско – София…”, пишат почитателите на певицата в социалните мрежи.

Феновете съобщават още, че само за десетина минути са били изкупени най-атрактивните, според тях места в залата.

“Буквално за 10 минути се изчерпаха билетите в най-добрата зона. Жалко. Но все пак ще бъдем там… Ще пея с пълно гърло от първия ред… Билетът е взет. Това е най-мечтания за мен концерт. С Киронова ще сме на първия ред… Вече сме с билети на първи ред, но чакаме още допълни места, че да си вземем от още по-предните места, че буквално за секунди сяършиха и прегря сайта.... А и нормално. Всички искат да се докоснат до най-великата, до най-добрата певица в цяла България. Поклон, Единствена!”

КАТЕГОРИИ