17 вълнуващи песни от Глория в “Любовта настоява“

17 вълнуващи песни от Глория в “Любовта настоява“

Дългото очакване си заслужаваше и ето, че от днес, на музикалния пазар вече е албумът “Любовта настоява“ на Глория. Самата певица го определя като “Моят любим албум“, в който са събрани 17 вълнуващи музикални заглавия. Голямата изненада в него са 4 нови песни, една от които се появи през октомври. “Любима“ стартира в ефира на телевизия “Планета“ и “Планета HD”, а днес премиера там ще направи и “Гост не си“. “Очите лъжат“ и ремикса на “Скъпи, купи ми нещо“, ft. Устата, ще чуят само тези, които побързат да си купят оригиналния албум “Любовта настоява“. Ще го намерите в търговската мрежа, а в интернет – в мрежата на eMAG.

Новият албум на Глория се появява почти 5 години след “Пясъчни кули“. В него Примата на модерния фолк е събрала цялата си любов към музиката и ни представя доста различни като стил и настроение песни. Тук са дуета със Симона Загорова “Няма кой да ме спре“, както и тоталните хитове “Докосването има памет“, “Нюанси сиво“, “На по-добрите стрелци“, “Не лъжи на колене“, “Обичай ме такава“, “Полудяваш по мен“ и др.

Заглавие на албума дава чувствената балада “Любовта настоява“, с която изпълнителката изразява своето житейско верую, че любовта е водеща сила за всичко. Самият видеоклип е сниман в Париж, а Гърция Глория избра за екранизацията на “Добре дошла, скитнице“, “Не те давам“, както и на новите две мелодии - “Любима“ и “Гост не си“.

Любителите на фолклора също ще бъдат очаровани от албума, защото в него място са намерили и песните “Ангеле – Дяволе“, “Любовта не е играчка“ и “Лудо младо“.

За най-нетърпеливите ще обявим, че точно в 15:00 часа днес, “Гост не си“ ще се появи в официалния канал на “Пайнер“ в YouTube – PlanetaOfficial.

 

КАТЕГОРИИ