Емилия без почивка за празниците, обобщава 2013-та в Автограф по Планета ТВ

Емилия без почивка за празниците, обобщава 2013-та в Автограф по Планета ТВ

След като посрещна коледните празници със семейството си в Сандански, Емилия продължава да пътува активно из цялата страна, за да бъде част от празника на много хора. На връх Коледа певицата бе част от празничната програма на Fashion Hall в близост до гр. Сандански. Компания на клубната сцена й правеше съвсем новата й дуетна половинка - Ави Бенеди. Дуетното им парче предстои да бъде представено в първите месеци на 2014. Изпълнителите не представиха общата си авторска песен, но изпяха доста хитове от българската, руска и гръцка музика. 
След ден почивка Емилия продължава националната си обиколка из клубовете и площадите, която ще приключи на 31 декември в София. В новогодишната нощ певицата ще бъде част от програмата на ресторант “Кошарите” и комплекс RIU гр. Правец.
Докато всички посетители на двете заведения се забавляват с живите й изпълнения, предпочелите домашната обстановка ще видят Емилия в националния ефир на bTV. След 22:00 часа изпълнителката на “Ти си ми” ще бъде един от гостите в новогодишното шоу на “Комиците”, а след полунощ и в концертите на Телевизия Планета, които ще бъдат излъчени в първите часове на Новата Година по bTV и NOVA TV. 
Телевизионното присъствие на певицата в началото на 2014-та съвсем не свършва до тук. На първи януари в първия брой за 2014-та на предаването “Автограф”, Емилия ще направи обзор на представеното през 2013-та. Какво ще сподели за предстоящите си проекти и с какво ще стартира Новата Година, гледайте от 20:00 часа по Телевизия Планета.

КАТЕГОРИИ