2016 година започва с “Една нощ в “Приказките”

2016 година започва с “Една нощ в “Приказките”

Празничната телевизионна програма на “Планета” и “Планета HD” несъмнено ще провокира интереса на зрителите в Новогодишната нощ. “Една нощ в “Приказките” започва още в първите минути на 2016 година и ще предложи хитове и нови песни на меломаните. Цяло съзвездие от обичани и популярни имена ще бъдат музикалните “домакини” на празника. Сред тях са Емилия, Борис Дали, Яница, Константин, Анелия, Илиян, Теди Александрова, Милко Калайджиев, Емануела, Ваня, Гергана, Роксана, Ивана, Преслава, Фики и др.
Освен вече познатите и наложени като хитове песни “Да бях от гадните”, “Барабанче”, “Вземай задължително”, “Не мога да губя”, “Сърцето ще плати” и др., в празничната програма са включени и съвсем нови мелодии.
Емануела ще направи Новогодишна премиера на своята песен “Да те имам”, а Ваня ще ни представи “Болката”.
Ивана ще поздрави зрителите с “Чаша живот”, включена в последния й албум “Не давам да се даваме”, а Преслава ще даде старт на цялата Новогодишна феерия с най-новата си песен “Стига ти”.
Без съмнение “Една нощ в “Приказките” със своето Новогодишно издание ще привлече вниманието на зрителите и ще прикове погледите им към екрана.

КАТЕГОРИИ