Любимите клипове през Зима 2021 в “Топ 10 Planeta 4K“

Любимите клипове през Зима 2021 в “Топ 10 Planeta 4K“

Горещите хитове на звездите на “Пайнер“ успяха да стоплят сърцата на феновете през Зима 2021. Кои са любимите видеоклипове на публиката през отиващия си сезон обаче, разкрива новото издание на музикалната класация “Топ 10 Planeta 4K“. През студените зимни дни меломаните са предпочели да гледат и слушат най-често “Ножът“ на Джулия. Песента бе първото предложение на певицата за тази година, а още първите отзиви след появата й дадоха знак, че ще се превърне в хит.

Един от предложените Mashup-и от звездите на “Пайнер“, този на Джена, спечели аудиторията и тя го нареди под №2 в класацията. Тоталният хит “100 живота” на Галена владее третата позиция, а четвърта е Данна с “Той“.

Следващата тройка е от дуетни предложения. Сред тях са “Минутите“ на Цветелина Янева и Александър Робов, “Локдаун“ на Денис Теофиков и Малката, и “Граници / Den Mporo” на Емануела и Kyriacos Georgiou, които ще откриете на 5, 6 и 7 място в “Топ 10 Planeta 4K“.
Сред най-гледаните видеоклипове от меломаните през Зима 2021 се нарежда и дебютното предложение на Биляниш като изпълнител на “Пайнер“ – “Няма те, няма“.

Певицата за първи път застава и пред камерата на телевизия “Планета“, за да сподели емоциите си след присъединяването си към най-голямата музикална компания в България, а интервюто с нея може да гледате в “Топ 10 Planeta 4K“.
Малката с “Тарантула“ владее 9 позиция, а 10-та е за Емрах и видеоклипа “Ангажименти“.

 

КАТЕГОРИИ