24 часа “За теб, любов”

24 часа “За теб, любов”

Ави Бенеди засне дългоочаквания видеоклип към втория си самостоятелен проект за България - “За теб, любов”. Режисьорът на видеото, Лиор Бабадост, обещава един вълнуващ и много романтичен мини-филм за Любовта.
Снимките за някои от екипа продължиха близо 24 часа, изпълнени с много емоции. В мащабната продукция се включиха над 30 статисти и всички те се справиха с лекота с актьорските си задачи. В клипа към “За теб, любов” участваха професионални музиканти, които импровизирано сформираха малък бенд, студенти от Националната музикална академия “Проф. Панчо Владигеров”, както и балетна формация “Face” с хореограф Марлена Татеосян.
И както се досещате, и тази любовна история не мина без фатална красавица с красиви сини очи. След дълъг кастинг, режисьорът на видеото се спря на професионалния модел и балерина, Лилия Милева.
Тя се подготвя повече от месец за своята роля и резултата по време на снимките бе наистина впечатляващ. В главната мъжка роля, се превъплъти самия изпълнител, който истински се забавляваше през цялото време.
Очакват Ви много изненади в новото видео на Ави Бенеди, чиято премиера е планирана за началото на месец май.

Фотогпаф: Wojtek Grzymala

КАТЕГОРИИ