-25 градуса очакват Ивелина Колева в Детройт

-25 градуса очакват Ивелина Колева в Детройт

С големи температурни амплитуди е белязано Американското турне на Ивелина Колева. След -10 градуса в Канада, певицата отлетя на топло във Флорида, където я посрещна много слънце и почти пролетно време. Това накара звездата на “Планета Фолк“ да остане максимално дълго на юг, но още утре тя лети за Вашингтон, където температурата е -12 градуса.
Там вече я очакват нашите сънародници, с които заедно ще си подарят много емоционални моменти и хубава музика на 1 февруари. А още на следващия ден “полярният експрес“, както наричат климатичната аномалия, ще отведе Ивелина Колева в индустриалната столица на Америка – Детройт, където термометрите сочат -25 градуса. Финалът на турнето е на 16 февруари в Чикаго, а синоптиците прогнозират цели -30 градуса.
Мичиганското езеро и река Чикаго вече са в лед, но гражданите в Чикаго приемат тези студове с усмивка. Усмивка ще грее и на лицето на Ивелина Колева, защото най-многобройната българска общност там със сигурност с амплодисментите си ще сгрее сърцето на певицата.

КАТЕГОРИИ