3 юли носи двойна радост за Джена

3 юли носи двойна радост за Джена

Звездната рожденичка на 3 юли е Джена, но освен този празник, обичаната певица има още един повод за радост днес. Точно преди 5 години тя избра именно рождения си ден, за да свърже живота си със своя любим Атанас Стоев – младши на бляскава сватба. Днес двамата продължават да са все така влюбени и щастливи, както и успешен тандем, на само в живота, но и на сцената. Може би за никого не е изненада, че и през 2021 година Джена посрещна рождения си ден с много музика. Още в първите часове на личния си празник, звездата на музикална компания “Пайнер“ бе гост-изпълнител на голямо поп-фолк парти в Megami Club в София, а многобройната публика и организаторите буквално я затрупаха с благоположелания. Приятните изненади и музикалните поздрави за Джена продължават през целия ден – тя ще е гост в предаванията “От А до Я“ по “Планета“ ТВ, Stars - по Planeta 4K и “Музикален пъзел“ в ефира на “Планета Фолк“, а за феновете в социалните мрежи – Джена ви очаква в най-новата рубрика “Музикален дуел“ в Instagram.

За усмивката на Джена и прекрасните емоции в днешния празничен ден ще се погрижат не само многобройните почитатели на звездата, но най-вече нейните любими мъже, съпругът й Атанас Стоев – младши и синът им Атанас Стоев – трети.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Джена с пожелание за здраве, щастие, любов и много хитове!

 

КАТЕГОРИИ