4 декември – Денят на “Планета”

4 декември – Денят на “Планета”

На днешния ден – 4 декември, през 2001 г. с концерт на звездите на българската музика официално стартира телевизия “Планета”. Традицията повелява рожденият ден на медията да бъде отбелязван с музикален спектакъл, с много публика, емоции и купон. Така ще бъде и днес, а парада на звездите започва точно в 19.00 часа. Залата е “Арена Армеец” в София, а сцената ще посрещне близо 30 от най-обичаните и гласовити изпълнители на музикална компания “Пайнер”.

“17 мига с “Планета” за 17-я рожден ден на телевизия “Планета” – това безспорно ще бъде спектакълът на годината. Освен на много хитове и нови песни, публиката в “Арена Армеец” ще се радва и на тънкия хумор на водещия Иван Динев – Устата. Няма да издаваме тайни, но ще споменем само, че заглавието на последната му песен, съвсем не е случайно. Прочетете “Дебел” на обратно и ще научите за какво ще бъде една от смешките, които той ще представи от сцената.Сигурно вече сте нетърпеливи да узнаете и как ще започне самият концерт “17 години телевизия “Планета”? – Много зрелищно, много пищно и много… бомбастично.

В 19.00 часа под прожекторите ще застане Емилия, а изненадата от нея се нарича “Харем”. Видеоклипът снощи стартира в програмата на телевизия “Планета HD” и “Планета” ТВ, а зрителите го приеха много добре. Какво ще се случи след това, ще разберат само тези, които са в залата, защото концертът няма да се излъчва на живо. Билети все още може да откриете в eventim.bg или на касите на “Арена Армеец”. Ако сте под 18 години трябва да имате придружител и попълнена декларация, която може да изтеглете от тук. Желаем Ви, весел празник!

КАТЕГОРИИ