6 диска от “Пайнер” – подарък за ценители

6 диска от “Пайнер” – подарък за ценители

В навечерието на 29-я рожден ден на музикална компания “Пайнер” ценителите на хубавата българска музика получават истинска колекционерска находка – два промо пакета, ориентирани към най-младата генерация почитатели на модерния фолк. Идеята е да се запознаят с ранните албуми и изяви на любимите си изпълнители, защото заглавията са се появили премиерно през 2004 година. В първия промо комплект са включени самостоятелните албуми на три от най-обичаните певици – Преслава, Анелия и Гергана. Това са дебютния албум “Преслава” и издадените през същата година дискове “Както никой друг” и “Не поглеждай назад”. Промо пакета вече е в търговската мрежа на “Пайнер” и онлайн в eMAG.bg.

“Фолк парти “Планета” Ви предлага хитовете на “Пролетно парти” – един от легендарните концерти от 2004 година в Пловдив. На трите диска са събрани 48 песни, представени от 38 от звездите на телевизия “Планета”. Почитателите на поп-фолка с огромно удоволствие ще си припомнят някои от най-великите хитове от онзи период. Емилия е включена с “Легенда за любовта”, “Няма да тъгувам” и “Само ти, само аз”, както и дуета с Нидал Кайсар “Безумна любов”. Глория е представена с три песни като най-популярното заглавие от трите е “Не заслужаваш”. Почитателите на Малина ще си припомнят “Леден свят” и “Само мен обичай”. Феновете на Мегазвездата Ивана ще чуят отново нейната “Стара история”. В концерта прозвучаха едни от първите песни на Преслава и на Галена, както и един от хитовете на Райна от този период – “Ти ме лъжеш най-добре”. В колекцията ще откриете и хитови песни на Анелия, Гергана, Есил Дюран, Мария, Нелина, Милко Калайджиев, Магда и други, а почитателите на ретро вълната ще бъдат приятно изненадани от обичани заглавия от репертоара на Рейхан, Амет, Силвия и Даниела.
“Фолк парти “Планета” може да откриете в музикалните магазини на “Пайнер” в цялата страна или онлайн в мрежата на eMAG.bg.

КАТЕГОРИИ