600 видяха “Спирам те” на Джордан в първите 60 секунди

600 видяха “Спирам те” на Джордан в първите 60 секунди

Силен старт в официалния канал Planeta Official в You Tube направи най-новият проект на Джордан ft. Теди Александрова “Спирам те”. 600 видяха горещото видео в първите 60 секунди, а за по-малко от 24 часа песента генерира близо 90 000 преглеждания.

“Спирам те” провокира и многобройни положителни коментари, което е сериозна заявка за появата на още едно хитово заглавие в музикалното пространство:

“Много яка, не спирам да я слушам!”, “Усещам, че ще се избухва отново. От както е в “Пайнер” Джордан няма слаба песен, а и включването на Теди е много добро.”, “Страхотна песен. Джордан тази година е супер!”, “Браво, Джордан!!! 5-ти хит от 5 песни за 1 година в “Пайнер”. Песента е супер. Само така. Мачкай здраво наред...”

“Новият Джордан, новите хитове. Но по-добри, по-добър и той, по-мъдър, по-опитен. Поведение на звезда, тежък характер и по-обран в поведението си. Това е начина, посоката и пътя на градация. Браво, Джордан. И да, това е най-прогресиращия изпълнител в момента.”


Джордан участва в снимките на Празничната Новогодишната програма на телевизия “Планета” и “Планета HD” - “Нощта на звездите”. Зрителите на музикалната медия могат да се забавляват навръх Нова година и с хитовете на Джордан - “Златото ми” ft. Деси Слава и “Муцуна”.

КАТЕГОРИИ