Честит рожден ден на Преслава

Честит рожден ден на Преслава

Днес щастливата звезда на “Пайнер” е Преслава. Хитовата изпълнителка празнува своя рожден ден и е повече от вдъхновена на своя празник. Заедно с мама на тържеството ще грее звездата и на малката Паола, защото какво е празник за Преслава без най-скъпото на сърцето й – нейната дъщеричка.

“Официално обявявам: вече имам 40 години опит в това да бъда себе си!”, написа Преслава с усмивка, обявявайки своето 40-летие.

“Честита да си, бъди здрава, щастлива, обичана и много успешна!... Здрава и все така успешна да си… Бъди щастлива!... Мило момиче честита да си с твоя ден рожден. Много здрава, много обичана и много щастлива! Твори и дерзай! Още много фенове и много любов от всички около теб! Бъди благословена!... Запази детето в себе си и бъди все така прекрасен човек!”, отвърнаха й нейните многобройни и верни почитатели.

3
За Преслава и нейното семейство предстои едно горещо лято, в буквален и преносен смисъл, защото концертната й програма през юни, юли и август е доста натоварена. И все пак традицията повелява Преслава да отдели време и за почивка със своето семейство и това през Лято 2024 няма да се промени. Наред с клубните си изяви по Черноморието, звездата на музикална компания “Пайнер” ще релаксира и ще събира слънчев загар в компанията на своя съпруг и дъщеричката си Паола.
А наесен всички очакваме бомбастичния спектакъл “Преслава – 20 години на сцена” в най-голямата зала в България – “Арена София”. Датата отдавна е известна – 16 ноември, а билети вече са останали съвсем малко. Така че ако все още не сте си осигурили заветните места, побързайте, за да не съжалявате.
Следващата среща с песните на Преслава е утре вечер в София, а след това певицата се устремява към морето с концерти в Слънчев бряг, Бургас и Варна.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Преслава като й желаят здраве и много щастливи моменти, свързани с музиката и любовта.

КАТЕГОРИИ