АРТи: Трето висше – взето

АРТи: Трето висше – взето

“Вече официално съм дипломиран певец. Това е третото и най-любимото ми образование! Няма нито един ден, от цялото ми следване, за който да съжалявам“, сподели с вълнение АРТи в своите официални профили в социалните мрежи.

Новината бе посрещната с многобройни поздравления от страна на феновете на певеца, които му пожелаха много успехи и попътен вятър в професията. Част от най-запалените почитателки на АРТи пък изразиха желание той да им стане учител. До момента изпълнителят е дипломиран магистър в специалност “Финанси“ и бакалавър – по “Бизнес администрация“, но към днешна дата по-голяма част от вниманието му е насочено към музикалните проекти и собствения му влог.
Другата хубава новина, която зарадва меломаните тези дни е, че АРТи ще е част от концерта “17 години телевизия Планета“ на 4 декември в зала “Арена Армеец“. Засега той не разкрива подробности за своето представяне, но е категоричен:

“Благодаря на всички Вас, които не спирате да ме подкрепяте и да вярвате в мен! Постигаме всичко това заедно. Изненадите тепърва предстоят”, споделя АРТи.

КАТЕГОРИИ