АРТи мечтае за плаж, слънце и лято

АРТи мечтае за плаж, слънце и лято

АРТи е доста активен в социалните мрежи и наред с новите си музикални проекти, често провокира своите последователи с постове и любопитни видеа от своето ежедневие. Едно от последните му включвания в неговия Instagram-профил е от Москва:

“Хора, тук е мръсна зима! Но това не означава, че не мога да нося новите ми супер яки очила и да си хапвам сладолед! Нали?! Вече мечтая само за плаж, слънце и лято!”

Последваха многобройни коментари, в които феновете го поздравиха за новата брадата визия като не липсваха и доста закачки.

“Най-накрая да те видя с брада. А за сладоледа и зимата, то там това си е нормално, хахаха!”, “Добре дошъл, в клуба на брадатите!”, “Олеее, не си пускай брада!”


Виртуалните откровения на АРТи продължават с отговор на въпроса към какво се стреми, който определено вълнува неговите фенове. Типично в свой стил певецът е директен, оригинален и страшно позитивен, с което печели все повече симпатии:

“Искам сили, за да променя нещата, които мога да променя. Смирение, за да приема нещата, които не мога да променя. И най-вече мъдрост, за да мога да различавам едното от другото! Но в крайна сметка, каквото и да правя – искам просто да бъда щастлив! За съжаление обаче, в 21 век, ние обичаме да усложняваме всичко...”

КАТЕГОРИИ