АРТи представи “Кючека на годината“

АРТи представи “Кючека на годината“

Новият видеоклип на АРТи получи премиера в PlanetaOfficial в YouTube, а лентата е озаглавена “Кючека на годината“. Интересно, въздействащо и оригинално е новото предложение на певеца, което феновете вече определят и като сигурен хит:

“Това е хита на годината. Алооо, алооо Бургас.“, “Краката ми започнаха да танцуват сами“, “Поздрав за АРТи и за целия екип, яко ще се избухва на тая песен“, “Мирише ми на хит. Много оригинално и яко“, “Чакам само да я пускат и в дискотеките да се разбиваме на нея”, “Браво, АРТи, изкърти ги, най-яката песен”, четем в коментарите в портала за видеосподеляне.


Певецът не остана безразличен и побърза да изкаже своите адмирации за подкрепата към публиката и целия екип:

“Въпреки че не мога да тагна абсолютно всички хора, замесени в клипа, искам безкрайно много да благодаря на всеки един човек, който е оставил частичка от душата си в този проект! Благодаря много на страхотните каскадьори на мастъра Видев! Благодаря на приятелите и семейството ми, че сте винаги до мен! Благодаря на фирма “Пайнер”, за доверието! Благодаря и на всички вас, които не спирате да ме подкрепяте! Най-доброто предстои!”, пише певецът в своите профили в социалната мрежа.


Пред www.planeta.tv АРТи разкри, че крайният резултат, който днес можем да видим в портала за видеосподеляне е плод на сериозна подготовка. Специално за снимките певецът е ходил на тренировки в НСА в продължение на седмица, за да може да изпълни по най-добрия начин актьорските задачи в клипа, особено тези в бойните сцени. Там му партнират 6 професионални каскадьори под вещото ръководство на Емил Видев, един от първите български каскадьори. Специална роля във видеото е поверено и на Бояна Генова, която бе главна героиня в първия видеоклип на АРТи като изпълнител на “Пайнер“ - “Късаш и хвърляш“.
“Кючека на годината“ е по музика и аранжимент на Светлин Къслев, текстът е на АРТи и Денислава Сашова – Диона, а режисьор и оператор на лентата са Стефан Маринов (Buddubbaz Tape) и Петко Андонов.

КАТЕГОРИИ