АРТи стана баща в “Откраднат живот”

АРТи стана баща в “Откраднат живот”

Телевизионните зрители станаха свидетели на новото екранно превъплъщeние на младия изпълнител АРТи. Той се появи с епизодична роля в хитовия телевизионен сериал “Откраднат живот”. Певецът пресъздаде вълненията на един баща при появата на първата рожба. И затова неслучайно посланията, които той отправя от екрана са категорични:

“Вярвам, че да имаш дете е най-важното нещо, което човек може да направи в своя живот. Понякога може да ни е трудно, но е достатъчно просто да обичаме децата, защото ако се отказваме от нещата, които са трудни за нас, значи не ги заслужаваме”, казва екранния герой на АРТи.


За певеца това не актьорски дебют в киното. Преди да се занимава професионално с музика, той е учил актьорско майсторство в Нов български университет. Работил е с утвърдени имена като Снежина Петрова и Възкресия Вихърова, и с тях дори е пътувал на театрални гастроли в Европа. В кино биографията на АРТи има още снимки за няколко рекламни клипа, както и участие в телевизионен сериал в Русия. Но все пак музиката е водеща в живота на АРТи.

След успешното турне през септември  в няколко града, той е окрилен и прави нови песни. Обещава, че до месец ще зарадва своите почитатели с дуетен проект. Кой ще бъде негов партньор, засега остава в тайна, но не е тайна неговия дебют на голямата концертна сцена на телевизия “Планета”. Това ще се случи на 4 декември в зала “Арена Армеец” – София. Изпълнителят е част от артистите, които с песните си ще зарадват многобройните почитатели на най-обичания музикален жанр в България. Билети за спектакъла “17 години “Планета ТВ” може да намерите в eventim.bg.

КАТЕГОРИИ