АРТи в подкрепа на кампания за отговорно и безопасно шофиране

АРТи в подкрепа на кампания за отговорно и безопасно шофиране

Тази неделя АРТи и още шест млади, успели и популярни мъже, ще седнат зад волана, за да се включат в автомобилно състезание в подкрепа на кампания за безопасно шофиране. Инициативата е организирана от Националното движение “Овация за отговорни млади шофьори“ и се провежда под патронажа на Държавна Агенция “Безопасност на движението по пътищата”.

“Хората ме познават като певец в медийното пространство. Като шофьор съм внимателен, дисциплиниран, адекватен и мислещ за обстановката около себе си. За мен високата скорост е пагубна, лично на мен не ми влияе добре и аз не я харесвам, въпреки, че съм карал коли, които са доста мощни – споделя АРТи и допълва - Мъжете шофьори у нас имат проблеми с нервите и поради тази причина често се вкарват в неприятни ситуации на пътя. Често показват и мускули на пътя - пилят гуми, карат бързо. С тази кампания искаме да наблегнем на безопасността и на това, че скъпата кола не трябва да се кара бързо“.


АРТи е категоричен, че слагането на предпазния колан е първото нещо, което трябва да направиш, когато влезеш в колата, а в случай на инцидент, най-важно е човек да остане спокоен, защото само така може да предприеме най-адекватна реакция, а в противен случай започва паника, която почти винаги е лош съветник.
Певецът разкрива, че има и една мечта:

“Винаги съм искал да си взема Волга, мисля, че се води 24, с четири врати, да я направя двуврата, да й сложа хидравлика и някой ден ще го осъществя“.

Събитието “Авто Овация - Пролет 2019” ще се проведе на 21 април от 12:00 часа на паркинга на Националния стадион “Васил Левски“ в София.

КАТЕГОРИИ